• Niemand Alleen | Serie i.s.m Oranje Fonds

  Door de corona-crisis voelen meer mensen zich eenzaam en worstelen meer mensen met mentale klachten. Met een bus vol verrassingen trek ik het land in oom mensen die het moeilijk hebben een hart onder de riem te steken en ervoor te zorgen dat niemand er alleen voor staat.  Daar maakte ik een mooie 3-delige serie over. In deze eerste aflevering bezoek ik Thom, die door de crisis zijn werk als dj niet meer kon uitvoeren.

   

  Wil je ook iets voor een ander betekenen? Ga naar https://www.oranjefonds.nl/niemandalleen

   

  In deze tweede aflevering bezoek ik Lianne en haar vriendin Jony, die bijna dakloos raakte tijdens de corona-crisis.

   

 • Op Avontuur met de Opa van Tim

  ”In deze nieuwe YouTube serie: Op avontuur met de opa van Tim vervult Tim vervult de bucketlist wensen van zijn eenzame Opa Frits (89). Met veel droge humor neemt Tim de kijker mee naar verrassende uitstapjes met opa – van de Zwarte Cross, naar racen op een circuit, tot een verrassingsbezoek aan opa’s held Epke Zonderland. Ze ontdekken samen nieuwe dingen, maar lopen ook tegen de realiteit van het leven aan.”

   

  Te gast bij Margriet van der Linden in haar Talkshow M.

   

 • Streetlab Op Reis (2016)

  Streetlab Op Reis

 • Betreden Op Eigen Risico (KRO-NCRV)

  ⚠️Betreden op Eigen Risico⚠️ is een gloednieuw programma op Zapp dat wordt gepresenteerd door Tim Senders en Daan Boom. In Betreden Op Eigen Risico worden al jouw bucketlistwensen vervuld, hoewel… Niks is zeker in deze nieuwe show. (De show is de opvolger van de BZT-show)  https://www.npostart.nl/betreden-op-eigen-risico/03-11-2018/KN_1701546

   

 • Side 2 Side – Forget My Name (feat. René Froger)

   

  ✔ downloaden op iTunes: https://itun.es/nl/WtbOcb
  ✔ beluister op Spotify: http://spoti.fi/1RtcLdp

  VIDEOCREDITS:

  geproduceerd door CCCP
  director: Tobias Camman
  dop: Thom Redder
  gaffer: Wiegert de Vries
  productie: Lieke Rours, Barend Ballering
  editor & colorgrading: Thom Redder
  music: Whitevilla

 • Side 2 Side – Küss Mich Jetzt

  Experiment 2: Kun je mensen laten geloven dat je een internationale boyband bent?’ Het was stiekem altijd al een droom van ons om een keer een boyband te zijn. Het liedje ‘Küss Mich Jetzt’ uit de aflevering met ons debut als Side 2 Side is hier te beluisteren!

  Spotify: http://bit.ly/side2side-kussmich

 • Streetlab (KRO-NCRV) – Seizoen 3!

  nieuw seizoen 3 - streetlab

   

  Jawel, het derde seizoen is af. Na de nominatie voor de Gouden Televizier Ring Streetlab gaat vrolijk verder met hun sociale experimenten en het creëren van hoogst ongemakkelijke situaties voor henzelf, en voorbijgangers.

  Vorig seizoen was er een van louter hoogtepunten waarin Daan op het podium terecht kwam bij het filmfestival van Cannes, de sociolympics grappiger dan ooit waren en Stijn aka Njits trainde mee bij Schalke’04. Nu zijn we terug met een spiksplinternieuw seizoen.

 • Streetlab: Seizoen 2 (NPO 3)

  banner seizoen 2 Vanaf maandag 31 augustus begin het tweede seizoen van Streetlab!
  Vier jeugdvrienden Jasper Demollin (23), Stijn van Vliet (23), Daan Boom (25) en Tim Senders (24) zoeken originele antwoorden op vragen. We maakten al eerder kennis met de jongens in TV Lab afgelopen zomer en nu zoeken ze wederom de sociale grenzen van het ongemak op. In dit semi-wetenschappelijke programma over menselijk gedrag testen zij elkaar en argeloze voorbijgangers in grappige en spannende situaties. Altijd in het kader van een sociaal experiment. En altijd met humor.

   

  Zie de afleveringen op NPO3 of de afspeel lijst hieronder op Youtube:

 • JFK MAGAZINE

  JFK MAGAZINE: ‘JFK & Cast Iron spreken onbevreesde talenten over hun aanloop naar succes en de liefde voor hun vak. Regisseur en presentator Tim Senders maakt furore met zijn programma Streetlab en gooit zowel voor als achter de schermen hoge ogen. Hij vertelt JFK over de onvoorspelbare wereld van televisie en hoe hij zijn uitdagingen aan gaat.”

  Het interview is hier terug te lezen online bij JFK Magazine.

  banner regie tim